Vill du hjälpa oss?

I helgen som gått har vi besökt Landbyaden i Hissjö och nationaldagsfirandet på Gamlia. Landsbygd och stad men ändå otroligt bra respons på båda platserna, vi känner verkligen att den här frågan berör kommuninvånare på alla platser. Nu på lördag kommer vi finnas både på FBIK cupen i Bullmark och vid Matboa i Tavelsjö och i kalendern finns många fler event inplanerade.

Vill du dra ett strå till stacken och hjälpa oss i folkinitiativet eller kanske stå med oss på något event? Kontakta då Christina Hagman så får du veta var du kan hämta eller skriva ut listor och instruktioner.

Christina Hagman, tel. 073 056 10 23
eller maila till info@skolfragan.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s